Guillaume López, de l'FC Santa Coloma, el millor jugador de la temporada

Un moment de la gala dels Premis FAF 2022.XAVI MIRÓ /FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol va celebrar ahir la Nit del futbol amb el lliurament dels premis de la temporada 2021-22. El davanter de l’FC Santa Coloma Guillaume López va ser guardonat com a millor jugador del curs a la Lliga Multisegur, mentre que Aitor Rubio, el porter de l’FC Encamp, va recollir la distinció com el més destacat de la Lliga Viatges Pantours.

Pel que fa als millors entrenadors, Juan Velasco, de la UE Santa Coloma, i Àlex Carvalho van ser els premiats, i Montse Sánchez va rebre el reconeixement a la seva trajectòria com a entrenadora. També es va triar el millor àrbitre de futbol, que va ser Antoine Chiaramonti, i el de futbol sala, Josep Antón Cortés.

Durant l’acte també es va guardonar els jugadors amb més de 30, 50 i 75 internacionalitats de futbol i més de 20, 30 i 40 al futbol sala, així com un reconeixement a Koldo Álvarez de Eulate i Sergi Teba per arribar als 100 partits a la banqueta de la selecció. El moment més emotiu de la nit va tenir lloc amb el lliurament dels homenatges a títol pòstum, que van ser per als recordats José Pichel, Enrique Rubio i Agosti­nho Carlos de Sousa.

tracking