Automobilisme

Raül Ferré s'imposa a la primera cursa de la Pujada

Gran triomf de Raül Ferré, ahir a Arinsal.JOSEP MARIA MONTANER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raül Ferré es va imposar en la primera jornada de la Pujada d’Arinsal, prova de l’ACA Esportiva i que és la quarta puntuable per al Campionat de França de Muntanya 2a Divisió.

Amb un total de 76 vehicles que van participar en aquest primer dia de la prova, Ferré (2’04”944), membre del programa Joves Pilots ACA, va assolir una de les victòries més importants de la seva carrera esportiva en classificar-se per davant del pilot francès Sébastien Petit (Nova NP01-2), una de les grans figures de l’especialitat, que va marcar 2’06”777.

Pel que fa a la categoria Producció (Sèrie B, tancats), Gerard de la Casa va donar la segona sorpresa del dia en dominar amb claredat la competència pilotant amb eficàcia el Ford Fiesta WRX i fent un temps de 2’20”049. El també andorrà Jordi Gaig (Porsche GT3 R), va fer 2’25”620 i va acabar segon, i el pilot català Joan Salvans (Porsche) va ser tercer. Els pilots andorrans van brillar d’allò més en totes les categories, i Àlex Bercianos, que pilota un QEV RX2e, cotxe elèctric que ha dominat completament la Categoria Nacional Sèrie B amb un temps de 2’22”705. En aquesta categoria va participar també Joan Vinyes, amb el BMW 528i que al llarg dels anys han anat portant tots els membres de la seva família. Vinyes va signar la cinquena plaça amb un crono de 2’59”296.

Avui tindrà lloc la segona jornada de la Pujada d’Arinsal. Donada la gran afluència de participants i el nombre de pujades programades, la carretera quedarà tancada a les 8 del matí i no s’obrirà fins a la finalització completa de la jornada.

tracking