AUTOMOBILISME

Raül Ferré aconsegueix la victòria absoluta a la Pujada Arinsal

La primera jornada de la Pujada Arinsal ha comptat amb 76 vehicles

Raül Ferré (Silver Car CS)ACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot andorrà Raül Ferré (Silver Car CS),membre del programa Joves Pilots ACA, ha aconseguit la victòria absoluta en la primera jornada de cursade la Pujada Arinsal, prova organitzada per ACA Esportiva i que és la quarta puntuable per el Campionat de França de Muntanya 2a Divisió, a més de ser-ho també per a la lliga automobilística ‘Occitanie Méditerranée’ i per al ‘Trophée des Pyrénées’, segons informa l'Automòbil Club d'Andorra en un comunicat. La prova ha rebut la visita de Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports, que ha estat acompanyada pel president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Tarrado. Han estat 76 els vehicles participants avui.

D'aquests, a la categoria Producció (Sèrie B, tancats) Gerard de la Casa ha dominat la competència amb el seu Ford Fiesta WRX. El també andorrà Jordi Gaig (Porsche) ha acabat segon i el pilot català Joan Salvans (Porsche) tercer, trio que ha pogut amb el que era a priori favorit, el francès Ronald Garcès (Lamborghini). Així mateix, segons informa l'ACA,Alex Bercianos, que pilota un QEV RX2e, cotxe elèctric ha dominat completament la Serie Nacional. En aquesta categoria hi participa també Joan Vinyes Dabad amb el BMW 528i que al llarg dels anys han anat portant tots els membres de la seva família.

Demà diumenge es farà la segona jornada de cursa.La Pujada Arinsal es disputa a la carretera CS-520 a l’estació d’esquí d’Arinsal (Vallnord – Pal Arinsal) en un recorregut de 4,1 km. Els cotxes inicien la seva actuació cronometrada just davant del telecadira Josep Serra (km 0,150) i de l’Ushuaia Mountain Hotel, establiment on hi ha instal·lada la base de la cursa, segons recorda l'organització.

tracking