x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Automobilisme

La Pujada d'Arinsal inicia una nova edició

La competició reuneix una magnífica graella de 81 cotxes
Marcel Muxella, jove pilot de l'ACA avui present.

Marcel Muxella, jove pilot de l'ACA avui present.

Marcel Muxella, jove pilot de l'ACA avui present.

J. M. MONTANER
Actualitzada 18/06/2022 a les 12:02
La carretera CS-520, a l’estació d’esquí d’Arinsal (Vallnord-Pal Arinsal), acull aquest cap de setmana la quarta prova del Campionat de França de muntanya de 2a Divisió, la tradicional Pujada d’Arinsal. Enguany, la cursa compta amb 81 cotxes inscrits conduïts per alguns dels millors pilots francesos i andorrans.

A la cita hi haurà l’oportunitat de veure en acció junts, per primera i única vegada aquesta temporada, els quatre joves pilots de l’ACA que estan seguint el programa de formació en competicions de muntanya: Raül Ferré (Silver Car CS, núm. 3), Marc Solsona (Speed Car GTR Evo, núm. 17), Ian Porté (Silver Car S2, núm. 20) i Marcel Muxella (Alpa 92 F-Renault, núm. 6). Porté s’estrena a la Pujada d’Arinsal en la seva trajectòria en el programa formatiu de l’ACA. Muxella i Solsona tindran a casa la segona oportunitat de la temporada i pel que fa a Ferré, que està duent a terme un programa mixt en el campionat europeu i francès, conduirà una màquina de Silver Car, un CS d’1.1 litres.
Etiquetes
  • #1 Joan
    (18/06/22 14:45)

    Molt soroll pels q vivim a la part antiga del poble...no tenim parking a les cases velles,i ens tancan els aparcaments per 4 dies,al Carrer no hi lloc per tots i si el treus quan tornas no tens lloc..i encara queda el Trial i la Sky race,una invasió com l any Passat amb cotxes aparcats fins al hotel Sant Gotard.Comu molt malament,teníu molt espai al aparcament de d alt...els veins i molts turistes n estem farts!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts