Tennis

Vicky Jiménez renuncia a Surbiton i se centra a preparar Wimbledon

La tennista tenia previst participar al torneig de gespa britànic per prendre contacte amb la superfície d’herba

Jiménez, l'any passat a Roehampton.J. J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva no disputarà finalment el Torneig ITF 1.000 de Surbiton, a la Gran Bretanya, per preparar Wimbledon, tal com tenia previst en un primer moment, i es troba preparant el tercer Grand Slam de la temporada. La intenció era participar al campionat britànic per adaptar-se a la superfície d’herba que trobarà a Londres, però finalment va optar per un pla d’entrenament i no de competició.

La jove tennista es desplaçarà dissabte cap a la Gran Bretanya per afrontar la qualificació de Wimbledon la setmana vinent. La prèvia del torneig arrencarà dilluns 20 i la tennista debutarà aquell mateix dia o l’endemà en funció del sorteig. Vicky Jiménez Kasintseva arribarà al campionat en el lloc 163è del rànquing mundial amb 407 punts, i és que tot i no competir la setmana anterior va millorar dues posicions respecte a l’anterior actualització, quedant a prop de la seva millor classificació històrica, la 156a, que va ocupar la setmana del 23 de maig.

La d’enguany serà la segona experiència de Vicky Jiménez Kasintseva a Wimbledon, la primera sènior, després d’haver disputat l’any passat el quadre júnior i arribar a semifinals, on va ser eliminada per l’alemanya Nastasja Schunk. En cas de no passar al quadre principal, la jove tennista té previst repetir també enguany en categoria júnior.

DOBLE TÍTOL PER A GUILLEM DAVASSE A BARÀ I SANT CUGAT

El jove tennista del país Guillem Davasse va aconseguir una doble victòria en un cap de setmana en què va compaginar dues competicions a la vegada, enduent-se els títols de Roda de Berà i de Sant Cugat en categoria infantil. Davasse va arrencar la jornada dissabte al CN Sant Cugat, on va derrotar Gilberto Bodou per un contundent 6 a 0 i 6 a 0. Des d’allà va traslladar-se cap a la localitat tarragonina de Roda de Berà per disputar la final del torneig, que va acabar guanyant per 6 a 2 i 6 a 1 a Cristian Santos. Diumenge al matí va ser el torn de la final a Sant Cugat del Vallès, on va desfer-se de David Sánchez per 6 a 2 i 6 a 2, aconseguint així tancar el cap de setmana amb dos títols i sense perdre cap set en tres partits.

tracking