TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Eder Sarabia inicia la ruta fins a Bilbao en bicicleta

Eder Sarabia, abans d'iniciar la ruta fins a Bilbao.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va arrencar ahir la ruta en bicicleta que el farà arribar a Bilbao en tres dies com a fruit de la promesa per l’ascens de l’entitat tricolor. A la prèvia del duel contra l’UCAM, Sarabia va prometre anar fins a Bilbao en bici i ahir va encetar el trajecte. Després d’un primer tastet amb l’ascens que va realitzar amb el cos tècnic i els aficionats al Roc del Quer fa unes setmanes, l’entrenador va posar rumb ahir cap al País Basc.

El tècnic tricolor estarà acompanyat pel corredor professional de l’Euskaltel-Euskadi Luis Ángel Maté, pel biker Antonio Ortiz i per l’exfutbolista del Principat Marc Bernaus. En una primera etapa, Sarabia i la resta d’integrants van arribar ahir fins a Castejón de Sos, Osca, avui realitzaran la segona part de la ruta que els durà fins a Javier, a Navarra, i la ruta finalitzarà demà amb l’arribada a San Mamés, a Bilbao.

tracking