Eder Sarabia en bici cap a Bilbao

L'entrenador de l'FC Andorra compleix la promesa per l'ascens del club a Segona Divisió

Eder Sarabia ha sortit des de l'Estadi Nacional acompanyat per un grup que es reduirà a quatre integrantsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'entrenador de l'FC Andorra, Eder Sarabia, ha començat aquest matí la ruta cap a Bilbao en bicicleta per complir la promesa que va fer si el club aconseguia l'ascens a a Segona Divisió. Sarabia ha sortit des de l'Estadi Nacional acompanyat d'un grup, entre els que està Joaquim Purito Rodríguez, que quedarà reduït a quatre persones després d'uns quilòmetres.

El tècnic basc arribarà divendres a l'estadi de San Mamés acompanyat del biker Antonio Ortiz, el corredor de l'Euskaltel-Euskadi Luis Ángel Mate i l'exfutbolista andorrà Marc Bernaus. Eder Sarabia, gran aficionat a la pràctica del ciclisme, completarà la ruta amb els companys amb una etapa avui fins a Castejón de Sos, demà arribaran a Pamplona i dimecres a Bilbao amb un trajecte mitjà d'uns 180 quilòmetres cada dia.

L'entrenador de l'FC Andorra comentava ahir a xarxes com es preparava per afrontar la ruta amb una dieta especial d'hidrats de carboni per carregar-se d'energia en l'últim sopar abans de sortir cap a la seva ciutat natal.

tracking