Adrià Regada s'endú la victòria a la Vall de Lord

Adrià Regada va endur-se la victòria.JORMABIKE ACA

El corredor de l’equip Jormabike ACA, Adrià Regada, va endur-se la victòria a la Vall de Lord a la prova de la Copa Catalana Internacional de btt en la modalitat de cross-country, dintre de la categoria júnior. El corredor del país va completar el recorregut en poc més d’una hora, superant en mig minut el seu inmediat perseguidor, el català Arnau Font. Amb aquesta victòria, Adrià Regada és segon a la general quan s’ha arribat a l’equador del campionat.

Pel que fa a la resta de corredors de l’equip, Nuno Gomez i Bernat Sasplugas van entrar també dins del Top-15 júnior després d’acabar en 11è i 13è lloc, respectivament. Per una altra banda, a la prova cadet, Cesar da Cunha va acabar 18è i Bernat Sánchez 29è, mentre que a la carrera sub-23 Stefan Ancion va cloure en 15a posició.

La següent prova de la Copa Catalana Internacional es farà a Vallnord-Pal Arinsal.