Iker Álvarez de Eulate puja a Segona amb el Vila-real B

El porter internacional va ser titular i va tenir una gran actuació

Iker, a l'esquerra, celebra l'ascens amb la tricolor.VILA-REAL CF

Iker Álvarez de Eulate va aconseguir l’ascens a la Segona divisió del futbol espanyol amb el Vila-real B després de vèncer per 2-0 el Gimnàstic de Tarragona a la final del play-off d’ascens. El porter internacional va ser titular i va tenir intervencions destacades per deixar la porteria a zero. Els gols de Nicolas Jackson just a l’inici de la segona meitat i al minut 93 van sentenciar el partit i van segellar el retorn del filial groguet al futbol professional després de deu anys des de l’última experiència a la Segona Divisió.

Iker Álvarez de Eulate tanca així una temporada excel·lent on ha estat el porter més utilitzat per Miguel Álvarez al filial groguet amb 20 partits (18 de lliga i els dos de play-off), pels 14 de Jörgensen i els 7 de Gianni. A més, l’internacional també ha tingut actuacions destacades aquest curs quan ha tingut oportunitats amb la selecció nacional. El porter va celebrar l’acens amb una bandera tricolor a la gespa de Balaídos.

A l’altra final, l’Albacete va derrotar el Deportivo de la Corunya per 1-2 a Riazor a la pròrroga, i puja així a Segona.