El triomf contra Liechtenstein, benzina per viatjar a Moldàvia

Els tricolors volen aprofitar la victòria de divendres de cara al partit de dimarts que tancarà l’aturada

Els jugadors tricolros celebren l'1-0 d'Aláez contra Liechtenstein.X. MIRÓ / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gairebé sense temps per celebrar la victòria contra Liechtenstein, la selecció nacional ja té només al cap Moldàvia. De fet, l’equip va marxar ahir mateix cap a Barcelona, i aquest migdia volarà cap al país exsoviètic. I tot i que el triomf contra els liechtensteinesos ja és passat, des del combinat nacional van admetre que la victòria donarà un punt de benzina extra de cara al partit de dimarts a domicili contra els moldaus. En aquest sentit, el seleccionador Koldo Álvarez de Eulate va manifestar que “això ens ajudarà i ara hem d’acabar bé la setmana, avui hem tornat a sumar coses ben fetes, i a Moldàvia hem d’intentar que quan tinguem la pilota passin coses, i poder fer coses amb la pilota”. En la mateixa línia, Jordi Aláez va manifestar que “la victòria serà una motivació extra per jugar a Moldàvia, i ara el que hem de fer és centrar-nos en aquest partit”.

Els quatre partits en 11 dies d’aquesta Nations League han obligat Koldo Alvarez de Eulate a moure molt la banqueta i fer canvis constants a les alineacions, i el tècnic va fer una valoració positiva de com està responent la plantilla en aquesta aturada, assenyalant que “estan tots els jugadors espectaculars participi qui participi, i de moment han jugat gairebé tots els jugadors que estaven a la convocatòria, i això al final ens fa ser més competitius”. de la seva banda, Jordi Aláez va declarar en aquest aspecte que “som un grup molt competitiu i sabem que si abaixes el ritme tens un company que entrarà i ho farà igual o millor que tu, i això es nota a l’hora de jugar els partits perquè estem tots al cent per cent i tots els canvis ajuden”.

De cara al partit contra Moldàvia, Koldo Álvarez de Eulate seguirà sense comptar amb Marc Vales, per lesió, i tampoc podrà ser-hi Ricard Cucu Fernández, que tindrà un partit de sanció després de la groga de divendres.

tracking