La selecció busca el triomf contra Liechtenstein

La selecció rep Liechtenstein amb l’objectiu de sumar la primera victòria en aquesta Nations League

Entrenament de la selecció a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció de futbol rep aquesta nit (20.45 hores, Estadi Nacional) Liechtenstein a la tercera jornada de la Lliga de les Nacions a la recerca de la primera victòria en l’actual edició d’aquesta competició. El d’aquesta nit serà un duel diferent que contra Letònia i Moldàvia, ja que es tracta d’una bona oportunitat perquè l’equip sumi els tres punts, tal com va admetre ahir Koldo Álvarez de Eulate. El seleccionador va manifestar que “el partit d’avui és una molt bona oportunitat i hem d’intentar aprofitar-la”, i va afegir tot seguit que “no passa tant per jugar bé, sinó per obtenir un bon resultat”. En la mateixa línia, el migcampista Marc Pujol va assenyalar que “sí, el partit d’avui sembla propici, però al final el següent sempre és el que ho sembla més”, i va cloure que “tenint en compte qui són els nostres rivals, segurament sigui el que ho tenim més a prop”.

Aquesta gran oportunitat recorda el doble duel que la selecció va jugar fa uns mesos contra San Marino, tot i que el de Liechtenstein és un combinat força més perillós encara que no hagi sumat cap punt aquesta Nations League, i aquesta nit el paper de protagonisme per a la selecció no serà tan evident com contra els de San Marino. En aquest sentit, el seleccionador va declarar que “som dos equips que lluitarem de valent per la possessió i qui es faci amb ella tindrà part del partit fet”, i va agregar que “ells darrerament han millorat molt i han obtingut resultats, i compten amb jugadors que poden ser diferencials, així que hi haurà una lluita maca per la pilota i per poder tenir el control del partit”. En aquest aspecte, Pujol va declarar que “potser no és qüestió de tenir molt la pilota, sinó de ser productius quan la tinguem”, i va cloure que “segurament ells són millors en aquest aspecte i per això creiem que serà important que quan la tinguem passin coses i hi hagi sensació de perill”.

El d’avui serà el tercer partit en tot just una setmana, un fet poc habitual per a la selecció, i en aquest sentit el migcampista Marc Pujol va destacar que “tants partits seguits a les seleccions petites no ens afavoreixen, però al final les regles són iguals per a tothom i nosaltres ens hi adaptem”, mentre que Koldo Álvarez de Eulate va manifestar que “hi haurà canvis que vindran donats pels tres partits seguits, ja que necessitem cames fresques”. Marc Vales serà baixa, mentre que Marcio Vieira, tot i els seus problemes físics, seguirà a la convocatòria.

LA SELECCIÓ SUB 21 PERD A DOMICILI CONTRA ESLOVÈNIA (2-0)

La selecció andorrana sub 21 va perdre per 2 a 0 a domicili contra Eslovènia al penúltim partit del Preeuropeu. Els locals van dominar des de l’inici i van poder obrir el marcador als 22 minuts amb el gol de Dusan Sotjinovic, i van poder sentenciar el partit quan tot just s’havien disputat 17 minuts de la segona meitat amb la diana de Tjas Begic. Els tricolors no van donar-se per vençuts, però el marcador ja no es va tornar a moure i Andorra va acabar amb 10 per l’expulsió de Gaby. La sub 21 tanca dilluns el Preeuropeu a fora contra la República Txeca.

tracking