TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Automobilisme

Ian Porté s'incorpora al Programa de Joves Pilots de l'ACA

Debutarà el proper cap de setmana a la Pujada a Arinsal

Ian Porté que conduirà en competicióMarc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ian Porté s'incorpora al Programa de Joves Pilots de l'ACA (Automòbil Club d'Andorra) i debutarà la propera setmana a la Pujada a Arinsal. De família vinculada a l'automobilisme, va estrenar-se fa dos anys competint a les Crèdit Andorrà GSeries i ha fet també ral·lis a Catalunya abans de fer ara el salt a la disciplina de muntanya sota la tutela de l'ACA. A més de l'estrena a Arinsal, el jove pilot de 18 anys disputarà algunes de les últimes proves del Campionat de Catalunya de Muntanya amb l'objectiu d'agafar experiència pensant en el futur.

El secretari general de l'ACA, Toti Sasplugas, ha manifestat que "portàvem ja un temps fent-li seguiment després de les seves actuacions a les GSeries, i en aquest primer any no exigirem resultats si no que posarem una alta càrrega de formació i la competició ha de servir-li d'evolució pel futur". De la seva banda, Ian Porté ha assenyalat que "entrar al Programa de Joves Pilots de l'ACA és una gran oportunitat perquè hi ha un gran suport al darrere", i ha afegit que "l'objectiu és poder provar el cotxe de cara al futur".

tracking