El MoraBanc vol mantenir cinc jugadors importants

El club ofereix seguir a Paulí, Tunde, Llovet, Jelínek i Hannah

El MoraBanc va baixar a la LEB contra el Tenerife.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ja treballa per configurar la plantilla de cara al curs vinent en el que serà el retorn a la LEB or vuit temporades després, i els responsables de l’entitat ja han traslladat a Oriol Paulí, Babatunde Olumuyiwa, Nacho Llovet, David Jelínek i Clevin Hannah la voluntat perquè comandin l’equip a la segona categoria del bàsquet espanyol, segons van explicar ahir des del club. Tots cinc són vuit dels jugadors que tenen contracte i la voluntat de l’estructura és que puguin ser el nucli important a la recerca de l’ascens i el retorn a la Lliga Endesa.

Segons ha pogut saber el Diari, però, serà complicat, i almenys en els casos dels dos últims (Jelínek i Hannah) la seva continuïtat és pràcticament impossible i, de fet, ja tenien al cap abandonar l’equip independentment de si s’hagués mantingut o no. El cas d’Olumuyiwa és diferent perquè va ser el MoraBanc qui el va rescatar de la LEB per fer el salt a l’ACB com a tricolor a la fase final de València el 2020, mentre que els casos de Paulí i Llovet també semblen complicats, ja que es tracta de dos jugadors que ocupen plaça de formació i de ben segur que tindran propostes d’alguns equips de la Lliga ACB. Per últim, no es descarta la continuïtat de jugadors que acaben contracte com el cas de Guille Colom.

En tot cas, totes aquestes opcions dependran del pressupost que acabi tenint l’entitat, que és en aquests moments la principal prioritat del club i on està treballant el màxim dirigent del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs.

tracking