Dani Raya és l'escollit pel VPC

El fins aquest curs jugador de l’equip i tècnic del conjunt femení serà l’inquilí de la banqueta de cara a la propera temporada

Justo Ruiz fotografiant el nou 'staff' de l'equip masculí del VPC a la gespa de l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dani Raya és l’escollit i comandarà des de la banqueta el projecte del VPC de cara a la propera temporada, en un staff que tindrà també com a tècnic Paul Alieu i Alain Bonell, i David Kirikàixvili com a preparador físic. Tots els inputs feien pensar que Raya acabaria sent el tècnic després d’haver-se retirat aquest mateix curs com a entrenador, i també després del gran paper que ha fet els últims anys com a tècnic de l’equip femení, per exemple amb l’ascens a Divisió d’Honor i el títol de Primera Catalana aquesta temporada. Després que l’experiència del curs passat amb algú aliè al club com era Jean Arnaudin no fos bona, la junta directiva tenia clar que volia optar per algú de la casa com s’havia fet en el seu moment amb Jonathan García, Xepi, i Raya va ser la primera opció, tal com va explicar el president de del VPC, Gerard Giménez. “Quan va acabar la temporada ell era la primera opció, ens hauria agradat tenir també Xepi a l’staff, però no pot per motius personals”, va assegurar el màxim dirigent, que va agregar que “teníem clar que volíem gent del país”.

El ja nou entrenador del VPC Andorra, Dani Raya, abandona la gerència del club i de la federació, però compaginarà el càrrec amb la banqueta també de l’equip femení dels tricolors. El tècnic va manifestar durant la seva presentació que “en tinc moltes ganes, fa molts anys que entreno, i entrenar el sènior és un al·licient”, i va afegir que “és un projecte nou, no millor ni pitjor, però és nou, hem pogut fer un bon staff i ara s’haurà de fer la feina al camp”. Sobre els fitxatges i les baixes és encara molt d’hora, però el que Raya té clar és que “volem mantenir tot el grup i la continuïtat de jugadors és clau per tenir garanties”. Per últim, l’entrenador va assenyalar que “posarem el nostre sistema de joc, que difereix molt del que venim femt últimament perquè hem d’intentar explotar les nostres fortaleses amb els jugadors que tenim”. La pretemporada arrencarà el 10 d’agost i el 26 hi haurà un amistós.

SENSE NOVETATS EN EL CANVI DE GESPA DEL NACIONAL

El president del VPC, Gerard Giménez, va manifestar que “encara no hem parlat res”, amb relació al canvi de gespa a l’Estadi Nacional perquè hi pugui jugar l’FC Andorra. Tot seguit, el màxim dirigent va assenyalar que “estem segurs que el Govern trobarà la millor solució possible”, una frase que va fer esbossar un somriure a la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i al secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, presents també al Club House de l’Estadi. De fet, la titular d’Esports va afirmar que “estem orgullosos que les entitats us entengueu tan bé”, amb relació a la bona cohabitació que hi ha hagut entre VPC i FC Andorra.

tracking