TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

VÒLEI

Folguera deixa el CV Río Duero dos anys després

El col·locador, ara concentrat amb la selecció, té ofertes per seguir a Espanya

Xavi Folguera, durant un partit amb el CV Río Duero.INSTAGRAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Folguera no continuarà la propera temporada a les files del CV Río Duero de Sòria, on ha jugat les dues últimes temporades, i emprendrà una nova aventura professional de cara al curs vinent. El col·locador va fitxar pel conjunt de Sòria l’estiu de l’any 2020 i va signar per a dues temporades, i tot i que el conjunt espanyol tenia la intenció d’oferir-li la renovació perquè seguís sent una part important del projecte, l’andorrà va preferir posar el punt final a la seva segona etapa a Sòria, on també havia militat cinc cursos entre el 2008 i el 2013.

Folguera va aconseguir classificar-se per a la Copa del Rei de voleibol aquesta temporada, però el seu equip va ser eliminat pel Melilla Sport Capital VB als quarts de final, mentre que a la lliga també va complir l’objectiu acabant en quarta posició i classificant-se per a la lluita pel títol. En el play-off, el Río Duero va perdre 2 a 0 contra el CV Palma als quarts de final després de caure derrotat 2 a 3 i 3 a 1 contra el conjunt balear. Folguera ho va agrair al club i a l’afició amb un comiat a Instagram, en què va manifestar: “Gràcies a tota la gent especial que s’ha creuat al meu camí aquestes dues temporades, aquí acaba una altra etapa a Sòria. Han estat dos anys plens d’experiències, amistats, riures, plors, festa i molt de vòlei. Segur que la vida o l’esport ens tornarà a ajuntar en algun moment.”

La idea de Folguera es mantenir-se a la lliga espanyola, on ja ha rebut alguna oferta, de cara a la quinzena temporada com a professional.

Ara, amb la selecció

Folguera forma part de la convocatòria de la selecció de pista, que tornarà després de sis anys d’absència amb la participació aquest cap de setmana en un torneig a Liechtenstein, on els tricolors disputaran tres duels amistosos contra la selecció local. Folguera serà el líder d’una selecció que compta amb noms com Abel Bernal o Xavi Borrego, i joves del CV Encamp i CV Andorra. L’objectiu és rodar el combinat nacional de cara als Jocs dels Petits Estats del 2025.

tracking