x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
atletisme

Missé aposta per ajornar els Jocs si no es pot fer l'atletisme al país

El president de la federació creu que si la pista de l’Estadi Comunal no està disponible la cita no s’hauria de fer
La pista de l'Estadi Comunal que ha d'acollir els Jocs dels Petits Estats el 2025.

La pista de l'Estadi Comunal que ha d'acollir els Jocs dels Petits Estats el 2025.

La pista de l'Estadi Comunal que ha d'acollir els Jocs dels Petits Estats el 2025.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/05/2022 a les 12:01
El president de la Federació Andorrana d’Atletisme, Josep Maria Missé, va mostrar-se extremament sorprès per l’opció que les proves d’atletisme dels Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025 no es facin a l’Estadi Comunal i es moguin fora del país, tal com va explicar com a possibilitat la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, si no s’acaben a temps les obres de la instal·lació, i fins i tot va apostar per ajornar la cita olímpica si es donés aquesta circumstància.

Marsol havia assenyalat després de la sessió del consell de comú que “pot passar que hi pugui haver un problema a la pista d’atletisme per als Jocs del 2025 i llavors haurem de buscar un pla B. Una instal·lació tan important com l’estadi multifuncional l’hem de fer com toca”. Missé va respondre a les declaracions de la cònsol de la capital al Diari, i va manifestar que “ens semblaria increïble fer uns Jocs dels Petits Estats amb l’atletisme competint fora d’Andorra, no sé ni com ens ho podem arribar a plantejar. L’atletisme i la natació són els esports reis de l’olimpisme, i renunciar a fer-ho em semblaria renunciar una mica als Jocs”. A més, va assenyalar que “estem sorpresos i no entendríem que es poguessin fer els Jocs sense l’atletisme al país i hi estaríem en contra. Creiem que si les instal·lacions no estan disponibles els Jocs s’haurien d’ajornar”.

La propera setmana hi ha una nova reunió del patronat i segur que aquest serà un dels temes sobre la taula, i Missé va explicar que “hem mantingut converses amb totes les administracions i som conscients que hi ha un projecte de remodelació, però a totes les reunions que hem tingut ens han assegurat que la pista estaria disponible per als Jocs dels Petits Estats”, i va agregar que “nosaltres hauríem preferit fins i tot que hagués estat feta abans, perquè perds l’avantatge de conèixer la pista, però en tot cas sempre se’ns havia fet saber que la pista estaria disponible per als Jocs”.
Etiquetes
  • #8 Jaume
    (22/05/22 00:18)

    Pere va dir..
    Pere i Josep Roig, que estem parlant d'esports, no vingueu a fer política també aquí. Ja espatlleu tot allò que toqueu no cal que també us poseu amb l'esport. És de calaix que si no es té pista d'atletisme no es poden acollir uns jocs. Fins i tot vosaltres ho podeu entendre.

    Respondre
  • #7 Pere
    (21/05/22 19:25)

    Josep Roig va dir..
    Just al clau. Com penses que s han adjudicat els informes d AndorraTelecom a Giraffe pel tema d Espic. Doncs estan als 2 llocs a la vegada .

    Respondre
  • #6 Josep Roig
    (21/05/22 16:51)

    El millor és que demani un informe de viabilitat a Gyraffe consultors i pagui la federació d'atletisme amb subvenció pública, així fa un win - win com li agrada parlar a aquests "jetes"

    Respondre
  • #5 Serni
    (21/05/22 14:19)

    Apa, els invents del president del COA de voler fer si o si els Jocs quan sap que no tenim instal·lacions en condicions. I ara els atletes poc importen. Anem a fer els Jocs dels Petits Estats Andorra 2025 a París. Així aprofitarem les instal·lacions dels Jocs Olímpics del 2024, només cal que li demanem al Co-Princep.

    Respondre
  • #4 Enxufe
    (21/05/22 12:24)

    Aquests Missés enxufats per tot arreu.

    Respondre
  • #3 Josep
    (21/05/22 08:41)

    Que les pagui ell amb tot el que ha cobrat del poble.

    Respondre
  • #2 País
    (21/05/22 08:21)

    Ens pretenem dir-nos "PAÍS" no se de que ens mereixem aquest nom.

    Respondre
  • #1 ...
    (21/05/22 07:42)

    Ajornar la cita olimpica i fer les competicions fora no són opcions cuan acculls uns jocs olimpics.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts