Olimpisme

El COA distingeix els atletes participants als Jocs

Els representants a Tòquio, Pequín i Vuokatti van rebre un diploma

El COA va premiar la participació dels andorrans als Jocs Olímpics i al FOJE.andbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) va premiar, a la seu social d’Andbank, els atletes i tècnics que van participar als Jocs Olímpic de Tòquio 2021, els atletes, tècnics i FIS equipment que van participar al Jocs Olímpics de Pequín, i als que van competir al Festival Olímpic de la Joventut Europea a Vuokatti.

El COA va lliurar uns diplomes i uns pins de participació del COI –comitè internacional– als atletes que van participar als esmentats Jocs Olímpics, a més dels premis econòmics als dos atletes que van participar al Festival Olímpic de la Joventut Europea a Vuokatti 2022 i que van obtenir un resultat més baix que la vuitena posició. A l’acte hi va assistir la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, Josep Maria Cabanes, d’Andbank, el president del COA, Jaume Martí, i el director del comitè, Jordi Orteu, així com membres de la Federació Andorrana d’Esquí, de la Federació d’Atletisme, la Federació de Canoa Caiac i alguns dels esportistes participants als Jocs.

Durant l’acte també es va fer el lliurament de dos xecs a les esquiadores Gina del Rio i Iria medina, per la classificació aconseguida en els FOJE de Vuokatti. Del Rio va assolir una quarta i una setena plaça, mentre que Medina va aconseguir una quarta posició.

tracking