L'Inter Escaldes acaricia la tercera lliga consecutiva (4-1)

Els escaldencs golegen i poden ser campions diumenge vinent

L'Inter Escaldes va derrotar 4-1 l'Atlètic.FAF/ x. MIRÓ

L’Inter Escaldes va fer un pas de gegant per sumar la seva tercera Lliga Multisegur Assegurances de manera consecutiva després de golejar 4-1 l’Atlètic Escaldes, i aprofitar l’empat sense gols entre UE Sant Julià i UE Santa Coloma. Els escaldencs tenen ara sis punts a falta de només dues jornades, i diumenge vinent ja podrien ser campions contra la UE Santa Coloma, l’únic equip que encara manté alguna opció, tot i que remota, de prendre’ls el títol. Com a mínim, amb el triomf d’ahir, l’Inter Escaldes va garantir-se ja plaça europea, que serà de Lliga de Campions si guanya, o de Conference League si acaba segon. L’Inter Escaldes va encarrilar el derbi escaldenc ben ràpid amb el gol de Víctor Casadesús als tres minuts, i no va ser fins a la segona part que Genís Soldevila va fer el 2-0. Ivan Ciáurriz va retallar diferències per a l’Atlètic Escaldes, però Ahmed i Víctor Martínez van acabar de sentenciar amb el 4-1. A l’altre duel va haver-hi poques ocasions, i el 0-0 entre UE Sant Julià i UE Santa Coloma va ser totalment just.

Al play-off per la permanència, el triomf de l’FC Ordino 2-1 contra la UE Engordany va garantir-li la salvació matemàtica, i va enviar els escaldencs a disputar la promoció per evitar baixar a la Lliga Unida.

Qui ja no serà la temporada que ve a la Lliga Unida és el Penya Encarnada, que va assolir l’ascens matemàtic després de derrotar 2-0 l’Atlètic Amèrica amb els gols de Pedro Muñoz i Jamal. Els vermelhos tornen un any després a la Lliga Multisegur.