Optimisme a la candidatura a un mes de triar la seu

Andorra 2027 sabrà el 25 de maig si acaba acollint el Campionat del Món

David Hidalgo, en una compareixença de premsa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

En menys d’un mes, el 25 de maig, Andorra sabrà si el somni es converteix en realitat i el país acull el Campionat del Món d’esquí alpí del 2027, que suposaria l’esdeveniment més important que mai ha acollit el país en l’àmbit esportiu. Aquell dia, els 17 membres del consell de la FIS triaran a Milà (seu definitiva d’un congrés que es realitzarà en un format híbrid) quin dels quatre candidats acaba sent l’amfitrió de la cita més important de l’esquí alpí.

Quan tot just falta menys d’un mes, es pot dir que ja està tot el peix venut, tal com va admetre al Diari el director general de la candidatura d’Andorra 2027, David Hidalgo, que va assenyalar que “per molt que a Milà hi hagi el vídeo final de presentació, tot­hom hi arriba sabent a qui votarà”, i va afegir que “nosaltres hem anat fent els contactes amb tots els països que voten i els hem explicat la candidatura”. En aquest tram final, la candidatura realitzarà dos actes més, la presentació del pla de sostenibilitat i la Cursa popular Illa Carlemany del 15 de maig sota el lema Mou-te per Andorra 2027, un esdeveniment important perquè “pot ser un missatge potent que la ciutadania es mou per aquesta candidatura”.

I quines són les opcions que Andorra acabi sent la seu? Hidalgo creu que “la primera ronda la tenim més o menys clara”, i va agregar que “la clau serà la segona ronda, perquè si arribem a la final crec que tenim opcions molt serioses”. Per últim, va cloure que “hem parlat amb tots els que voten de manera directa o indirecta i el feedback és positiu”.

tracking