El VPC Andorra perd al camp del Sigean i s'acomiada de l'ascens

L’equip andorrà, amb moltes baixes, fa una bona primera part però cau al tram final

El VPC Andorra ha dit adeu a qualsevol opció d'ascens a la Federal 3.vpc andorra

El VPC Andorra va perdre als quarts de final de la fase d’ascens a Federal 3 davant l’Union Sigean Port-La Nouvelle per 22-3. Malgrat el resultat final, el partit, disputat a l’estadi Jules Crocherie de Sigean, va tenir un clar to tricolor, sobretot a la primera part en què la falta de punteria va condemnar els de Xepi García. La derrota deixa fora els andorrans de la lluita per l’ascens de categoria i la temporada vinent tornarà a competir, en principi, a Honor. Una transformació de Bautista Álvarez va avançar el VPC (0-3) però al darrer tram de partit l’equip francès va acumular la majoria de punts per aconseguir la victòria. Amb 3-3 i a falta de només un quart d’hora pel final, el Sigean va descarregar tres assajos i dues transformacions i va col·locar el ja insalvable 22-3.

“Ha estat una llàstima, perquè hem dominat quasi tot el partit, sobretot la primera part, però no hem pogut concretar cap de les nombroses ocasions que hem tingut” va explicar l’entrenador del VPC, Jonathan Xepi García. El tècnic va lamentar que “ha estat a l’últim quart d’hora de partit quan ens han fet tots els punts i, malgrat tot, els nois han fet una gran feina. A més veníem amb moltes baixes”. Un cop eliminats en la lluita per l’ascens, els jugadors seleccionables del VPC focalitzen els esforços en els europeus de sevens que disputaran a Sèrbia aquest mes de juny”.