x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

L'arribada de la Nationale 2 dona més opcions al VPC

Un partit d'aquesta temporada del VPC.

Un partit d'aquesta temporada del VPC.

Un partit d'aquesta temporada del VPC.

VPC ANDORRA
Actualitzada 22/04/2022 a les 12:06
La reestructuració de les competicions a la Federació Francesa de Rugbi i la implementació, a partir de la propera temporada, de la Nationale 2, nova categoria que anirà per sota de la National o Pro D3 i per sobre de Federal 1, obre les possibilitats d’ascens al VPC Andorra.

Immers en les fases d’ascens a Federal 3, l’equip de Xepi Garcia només podria assolir el salt de categoria en cas d’haver guanyat el seu grup –ho va fer el Racing Club Salvetat Plaisance– o de proclamar-se campió de les fases. Ara, l’arribada de la nova Nationale 2 obre la porta a més clubs, entre els quals el VPC, per assolir l’objectiu tot i no ser campió de les fases.

Però l’equip andorrà ara se centra en el proper partit d’aquestes eliminatòries, el de vuitens de final, dissabte a les 18.15 hores al camp del U Sigean Port La Nouvelle. Un partit que el tècnic, Jonathan, Xepi, García, haurà d’afrontar amb moltes baixes, entre els tres lesionats amb els isards durant el partit davant Sèrbia i altres jugadors sancionats.
Etiquetes
  • #2 Amagadet
    (22/04/22 18:22)

    Deus tenir la tota la raó i saps molt de rugbi per l'ho vist....sempre que parles,O fas molt bé amb la paraula gurus del rugbi,perquè no fiques el teu nom i deixes de amagar té darrera de la pantalla....i béns a la junta que fa falta gent a la junta.venga valen,treu el cap.si una cosa té el rugbi...es que un cop al camp no et pots amagar i dones la cara cosa que tú no fas,jijijiiii

    Respondre
  • #1 Ascens?
    (22/04/22 09:00)

    Si es crea una nova categoria i es puja a Federale 3, cosa que està molt difícil, no seria un ascens. Seria mantenir-se. En cas de no assolir la plaça a Federale 3 sería un descens ja que la creació de la nova categoria faria que hagués un esglaó més. Això és així. Malgrat que els grans gurús del rugbi us vulguin vendre la moto. Per cert. Ou est M. Lacroix?

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts