Esquí Alpí

La capital homenatja Verdú

La cònsol major, Conxita Marsol, va destacar “la constància i el sacrifici” de l’esquiador andorrà

Joan Verdú va rebre el reconeixement del comú d'Andorra la Vella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va rebre ahir al migdia el reconeixement del comú d’Andorra la Vella per la gran temporada, arrodonida amb la coronació de campió de la Copa d’Europa de gegant al país. Després de guanyar quatre proves del torneig continental i de rebre el premi a les finals de Soldeu, Verdú va recollir l’agraïment de la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, i del cònsol menor, David Astrié, així com el pin de plata de la corporació.

Marsol va explicar que l’esquiador ha demostrat “constància i capacitat de sacrifici”, i que “els somnis es poden fer realitat”. Per a la cònsol major de la capital, Verdú “és un exemple i un mirall per als nens andorrans que es volen dedicar a l’esquí” i, a més, ha protagonitzat una temporada “gegant”. En aquest sentit, Marsol va afegir que “no era un any fàcil després de tantes lesions i, a banda del títol de la Copa d’Europa, va fer el novè lloc als Jocs Olímpics de Pequín”. Per tot plegat, va cloure la cònsol d’Andorra la Vella, Verdú “ens ha emocionat i ens ha fet sentir orgullosos”. Per part seva, Verdú, que va estar acompanyat de la seva família, del gerent de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Carles Visa, i del president, Pepi Pintat, va comentar que “és un honor rebre aquest reconeixement i que es valori tota la feina que hi ha darrere d’aquests resultats”. També va explicar, orgullós, que “és un reconeixement molt especial perquè visc a Andorra la Vella, la meva família, també, i em sento molt arrelat a la parròquia”. Verdú va recordar “tota la gent que ha estat amb mi i m’ha acompa­nyat en aquest camí, que no ha estat gens fàcil”.

Objectiu: copa del món

L’esquiador de la FAE, a més, va apuntar que continuarà “treballant al màxim per seguir amb el meu compromís de donar el cent per cent i arribar el més lluny possible”. De cara al futur, Verdú va exposar que ja treballa per preparar la propera temporada, tot i que va confirmar que “encara no puc avançar res perquè no hi ha res tancat, però estem preparant una estructura per enllestir un projecte molt ambiciós”. Els trets, lògicament, apunten al salt a la Copa del Món i l’esquiador va tornar a deixar clar que aquest “és el pas natural i el proper objectiu. Estem motivats i en tenim moltes ganes i la prioritat serà la Copa del Món en gegant”. Un guant que li va llançar la cònsol Marsol i que va recollir amb fermesa.

tracking