Íria Medina i Àxel Esteve, tercers en l'eslàlom FIS al Pas de la Casa

Les carreras del Principat han arrencat avui i continuaran els pròxims dies amb els Campionats d’Andorra d’eslàlom, gegant i supergegant

Podi d'Àxel Esteve avui al Pas de la Casa a l'eslàlom FISFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les carreras del Principat han arrencat avui amb l'eslàlom FIS masculí i femení en la primera jornada de curses a Grandvalira-Pas de la Casaque continuaran els pròxims dies amb els Campionats d’Andorra d’eslàlom, gegant i supergegant. Avui, a l’eslàlom FIS Àxel Esteve i Íria Medina han estat tercers i han millorat punts, com ho han fet els altres sis andorrans que han finalitzat la cursa: Àlex Rius, Xavi Cornella, Àlvar Calvó, Eric Ebri, Pirmin Estruga i Pere Cornella, segons informa la FAE en un comunicat.

Així,Medina ha assolit la tercera posició de la cursa femenina amb +0.07 respecte a les dues corredores que han marcat el millor temps, l’espanyola Arrieta Rodríguez i la francesa Zoe Douat, que han tancat el crono en idèntic 1.35.79. L’esquiadora andorrana, amb aquesta tercera plaça, ha marcat 51.53 punts FIS, quan tenia 51.76 en l’última llista de la FIS.

Per la seva part, Esteve ha finalitzat tercer amb +0.36 en un eslàlom FIS masculí on s'ha imposatl’italià Fabio Allasina amb 1.36.55, amb l’espanyol Alejandro Puente segon amb +0.02.A més, segons informa la federació, l’andorrà ha millorat punts FIS, ja que ha marcat 25.72, quan tenia 26.80. En la mateixa bona línia s’ha mogut Àlex Rius, que ha estat quart amb +0.85 i també amb rebaixa de punts: 29.43, quan tenia 29.73.

tracking