Bartumeu Gabriel, tercer al Campionat d'Espanya de gegant

La Federació Andorrana d’Esquí organitza el divendres 8 d’abril la vuitena Nit de l'Esquí

Aquest és el segon podi consecutiu de Bartumeu després del primer gegant FISFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'esquiador andorrà Bartumeu Gabriel ha finalitzat tercer a l'estació d'Espot que ha acollit el gegant del Campionat Nacional d'Espanya, segons informa la FAE en un comunicat.L’andorrà ha estat tercer a 0.91 del guanyador, l’espanyol Alejandro Puente, mentre que segon ha sigut el també espanyol Albert Ortega, a 0.25 de Puente. Bartumeu Gabriel, a més, havia marcat el segon millor temps a la primera mànega. Aquest és el segon podi consecutiu de Gabriel que diumenge també va ser tercer amb +1.16 respecte al vencedor, l'espanyol Tomás Barata, durant la celebració del primer gegant FIS amb els corredors EEBE andorrans i part de l'equip nacional.

Així mateix, segons informa la federació, Xavier Cornella ha finalitzat en la 16ª posició amb +3.98, mentre que el també andorrà Marcel Bartumeu ha estat 25è a 7.86. Pel que fa als corredors de l’EEBE, Adrià Prats ha acabat 31è a 9.08, Pere Cornella 32è a 9.26, Enzo Fuentes 39è a 14.56 i Nicolas Piccino 40è a 14.96. No han completat la primera mànega Cerni Gil, Ferran Torres, Eric Ebri, Lluís Torres, Àlvar Calvó i el també andorrà Pol Robert, i tampoc no ha acabat la segona mànega Pirmin Estruga.

Celebració de la vuitena nit de l'esquí

LaFederació Andorrana d’Esquí organitza el pròxim divendres 8 d’abril a les 20 hores la vuitena Nit de l'Esquí, un esdeveniment social que any rere any ha anat creixent i que en aquest 2022 s’espera una alta participació com a prova del suport als i les esportistes de neu d’Andorra, segons informa l'organització.L’acte tindrà lloc a l’Sport Hotel Village de Soldeu i té com a principal objectiu recaptar fons per als esportistes andorrans.

tracking