Els judokes andorrans aconsegueixen vuit metalls

Un instant de la competició.

FANDJUDO
Actualitzada 30/03/2022 a les 06:04
Els esportistes de la Fandjudo van aconseguir vuit medalles al torneig internacional Copa de Govern. La competició va comptar amb un centenar de participants majors de 17 anys de les categories júnior i sènior, procedents d’Espanya, França i Bèlgica, a més dels competidors de l’equip nacional.

Els millors resultats van ser per a Nàdia Roser i Xavi Sánchez, que es van penjar la medalla d’or a la categoria d’Special Olympics. Aquest equip va sumar dos metalls més amb les plates de Carolina Boulanger i Pere Casal, mentre que els altres dos argents van ser per a Alda Babi en menys de 52 quilos i per a Lia Povedano en menys de 53 quilos. Per últim, la Fandjudo també va pujar al podi gràcies a tres lluitadors més que van penjar-se la medalla de bronze, Marc Reig va fer-ho en menys de 73 quilos, Joel Rossell va ser tercer en menys de 81 quilos i Mikel Garcia va tancar el podi en menys de 90 quilos.