x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Un gol d'Aláez és suficient per derrotar Saint Kitts i Nevis

Andorra, superior a la selecció caribenya, té opcions per poder sumar més dianes
Els jugadors celebrant el gol d'Aláez.

Els jugadors celebrant el gol d'Aláez.

Els jugadors celebrant el gol d'Aláez.

Fernando Galindo
Marc Pujol mantejat pels companys per celebrar els 100 partits amb la selecció.

Marc Pujol mantejat pels companys per celebrar els 100 partits amb la selecció.

Marc Pujol mantejat pels companys per celebrar els 100 partits amb la selecció.

Fernando Galindo
Actualitzada 26/03/2022 a les 12:45
Jordi Aláez va esbufegar alliberat al llindar del descans erigint-se signant de la victòria, merescuda, de la selecció davant Saint Kitts i Nevis en el primer dels assajos programats en aquesta finestra FIFA (1-0). Amb l’inici de la Nations League en l’horitzó, Koldo va exposar part del laboratori i va donar minuts de competició a tot el grup.

Va proposar de sortida la selecció, tot i trobar-se un rival formigonat, dur i aspre i, no ens enganyem, amb certes limitacions a l’hora de tocar la pilota. Les dificultats per filar amb nitidesa i la disposició de l’equip caribeny va fer que, mentre peritava el rival, Andorra només trobés petroli amb accions llunyanes, segell de Marc Pujol –molt actiu el capità el dia del seu centenari amb la samarreta tricolor–. Abans del gol, Aláez ja va avisar amb un xut cantonat i Cucu va acaronar el bingo quan es va citar, sense premi, amb Jeffers, porter del Saint Kitts i Nevis, en dues ocasions. La primera, un cop de cap dins de l’àrea recollint la centrada del capità i la segona, més enfocada, agraint una passada filtrada que va estavellar al pal. Més violenta va ser la falta que Kilmaree Rogers, dorsal 10 dels caribenys, va rebentar a la creueta de la porteria que defensava Iker Álvarez, en l’única ocasió dels verds abans del descans i preludi del gol d’Aláez. Va ser, novament, una maniobra de Marc Pujol que va percebre l’arribada del davanter de l’Atlètic Manchego per la seva dreta i li va deixar l’1 a 0 mastegat (45’). La tornada de vestidors no va deixar gaire història més que el reguitzell de canvis, la merescuda ovació a Pujol en ser substituït, el debut d’Albert Reyes, els minuts de Pomares i alguna acció escadussera d’Andorra que no es van definir. Dilluns, també a l’Estadi Nacional i a les 20.00 hores, l’equip de Koldo Álvarez disputa el segon amistós de preparació davant un altre combinat exòtic, Grenada.
Etiquetes
  • #3 Guillem
    (27/03/22 15:56)

    A mi em sembla molt clar l'objectiu del Koldo i de l'equip. Aquests equips caribenys més « febles » (contra qui ja vam competir) permeten treballar el joc amb pilota i assajar jugades d'atac que tant ens fan falta contra equips més poderosos. A més a més dona confiança a l'equip. Ho trobo intel-ligent i molt ben trobat. Així anem creixent poc a poc. 

    Respondre
  • #2 Futbolero
    (26/03/22 15:38)

    Mare meva, aquells no han jugat a futbol mai. Així diuen que guanyen i a viure els de sempre. Lamentable

    Respondre
  • #1 Marc
    (26/03/22 09:44)

    El problema seria que no guanyessin. No es pot portar una pitjor selecció que les dues que han vingut. Saint Kitts i Nevis i Grenada… 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts