x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí de fons

Gina del Rio, setena a l'esprint de Vuokatti

Quim Grioche, a la mateixa prova del FOJE, acaba en el 55è lloc
Gina del Rio va ser setena en la prova d'esprint del FOJE.

Gina del Rio va ser setena en la prova d'esprint del FOJE.

Gina del Rio va ser setena en la prova d'esprint del FOJE.

COA
Actualitzada 25/03/2022 a les 12:04
Gina del Rio va assolir un Top 10 en la darrera prova, la dels 1,2 quilòmetres esprint, del Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea (FOJE) de Vuokatti (Finlàndia). La fondista andorrana va acabar amb una gran setena posició i va començar la jornada amb el vintè temps a la classificatòria, que la situava entre les trenta finalistes.

Segons el tècnic, Xabier del Val, va ser “una bona qualificació, sobretot pel temps, a 8”86 de la primera”, que va ser en la primera fase la sueca Elin Naeslund, amb 2’18”46. Després, a la fase final, Del Rio va aconseguir acabar en el setè lloc. Als quarts de final, segons va explicar Del Val, va tenir un problema a la sortida i va iniciar la cursa última, “però ha pogut remuntar molt bé i ha finalitzat tercera i li ha permès passar a semifinals”. A les semifinals va tornar a ser tercera, “ha corregut molt bé, fins i tot millor que en quarts de final, perquè el nivell anava augmentant”, segons l’entrenador.
“Estem molt contents perquè en tota la temporada no havíem aconseguit passar de quarts de final en un esprint i les sensacions han sigut bastant bones, perfectes per acabar la temporada”, va assegurar Del Val. En la categoria masculina, Quim Grioche va ser 55è i va acabar a 18 segons del guanyador, sent, això sí, la qualificació en què més a prop va acabar dels primers. “Tot i que lluny de les finals, està bastant bé comparat amb les altres d’esprint”, va dir el tècnic.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts