TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Gina del Rio es queda a tocar de la medalla a Vuokatti

Quim Grioche ha assolit la 34a posició a la carrera masculina al Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea

Gina del Rio a la competicióFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gina del Rio ha completat la cursa femenina dels 7,5 quilòmetres, que comptava amb la participació de 64 corredores, en la 4ª posició a només un segon del podi, amb un crono de21.39,2, a 52,3 segons de la guanyadora, la sueca Lisa Eriksson (20.46,9), i a només un segon de la tercera posició del podi, que ha estat per a la italiana Nadine Laurent (21.38,2), segons informa la FAE en un comunicat. La tercera plaça ha sigut per la sueca Tove Eriksson, amb 21.17,1, a 30 segons de la seva compatriota i guanyadora.

Els resultats han estat aconseguits alFestival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea (FOJE, EYOF en anglès), que es disputa durant tota la setmana a Vuokatti (Finlàndia) i que, segons la federació,ha començat amb un gran resultat per a la delegació andorrana, en aquest cas en esquí de fons i formada per esportistes del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE).

A la carrera masculina de 10 quilòmetres, també en patinador, Quim Grioche ha retrobat les bones sensacions per assolir la 34ª posició, amb 23.23,6, a 2.14,9 del guanyador, el finlandès NikoAnttola, que s’ha imposat amb 21.08,7. A aquesta cursa han pres la sortida 76 atletes.

tracking