futbol

L'Inter Escaldes no falla i segueix al capdavant de la Lliga Multisegur

L’Inter Club d’Escaldes seguirà una setmana més com a líder de la Lliga Multisegur Assegurances després d’imposar-se amb contundència per 4-1 a la UE Engordany. Van ser precisament els blanc-i-negres els que van avançar-se al minut 52, però dues dianes de Raúl Feher en tres minuts van capgirar un partit que van sentenciar Genís Soldevila i Besjan Bërnaca. El duel estrella de la jornada entre Atlètic Escaldes i UE Santa Coloma va acabar amb empat 1-1, un resultat que va beneficiar l’Inter per agafar cinc punts de marge. Obama va avançar els colomencs al 88, i Cisteró va empatar de falta al 92.

Per últim, la UE Sant Julià va golejar el Carroi 4-1 amb dos gols de Maldonado, i dianes de Bacari i Sgro que van remuntar el gol de Becerra, i l’FC Santa Coloma va derrotar 2-1 l’FC Ordino amb dianes de David Corominas i David Virgili.