Irineu Esteve finalitza 39è als 50 quilòmetres a Oslo

El fondista, perjudicat després de trencar un pal i perdre un esquí

Irineu Esteve, durant la cursa.MODICA / NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va finalitzar en 39a posició a la Copa del Món d’esquí de fons d’Oslo, en la cursa dels 50 quilòmetres clàssics en una prova marcada per l’infortuni, ja que el fondista va trencar un dels bastons i després va perdre un dels esquís. L’inici d’Esteve va ser bo, arribant fins i tot a liderar el grup, però va arribar el primer incident amb el trencament del bastó, que no va poder canviar fins un tram després i quan ja havia perdut distància amb el grup inicial. Posteriorment, va perdre un esquí a l’última volta que el va marcar barranc a baix, i va perdre molt de temps fins a que el va poder recuperar. Finalment, l’esquiador va tancar el recorregut amb un temps de 2 h 10’14”5, a 6’47”2 del noruec Martin Loewstroem Nyenget.

El tècnic Joan Erola va manifestar que “l’Irineu es trobava molt bé, però és que tampoc té sort aquest any”, i va afegir que “ara ens hem de recuperar per a la pròxima cursa, sobretot anímicament, perquè físicament està molt bé”.

D’altra banda, en esquí alpí, Àxel Esteve va ser vuitè i Carla Mijares 23a, a l’eslàlom del Campionat Nacional d’Irlanda.

tracking