Un total de 25 parelles participen a la cursa nocturna de la Rabassa

La prova va estar liderada per la parella formada per Marc Bullic i Armand Jesus i també hi van participar els olímpics Irineu Esteve i Carola Vila

Participants de la cursa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 25 parelles han participat aquesta nit passada en la cursa nocturna que va tenir lloc a l'estació d'esquí de fons de la Rabassa - Naturland. La cursa, de caràcter lúdic, va aplegar els aficionats i professionals més incondicionals de l'esport al país, com els olímpics Irineu Esteve i Carola Vila, que no es van voler perdre la nit festiva. La majoria de participants van acudir disfressats, fet que va donar un toc més festiu a l'esdeveniment.

La cursa de relleus va estar liderada per la parella formada per Marc Bullic i Armand Jesus (7.36.264), seguits per Ona Ferrando i Alexandra Pereiro (8.16,041) i, en tercer lloc, per Arnau Postigo i Auren Pages (8.42.037). Irineu Esteve va fer parella amb la seva mare, Montserrat Altimiras, i van acabar en 7a posició; mentre que Carola Vila, també amb la seva mare com a parella, Imma Obiols, van acabar una posició per darrere, en 8è lloc. També van participar el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral; la cònsol menor, Mireia Codina, la consellera de Cultura i Educació, Sònia Carrillo, i el conseller d'Urbanisme i Cadastre, Carles Pereira.

tracking