Farriol i Lázaro guanyen La Sportiva Andorra Skimo

La segona jornada es va poder disputar amb total normalitat

Un instant de la competició.Dani Catalán / Andorra Skimo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Guillem Farriol i Martí Lázaro, del Montpackers Team, van adjudicar-se la segona etapa de l’Skimo 10, prova reina de La Sportiva Andorra Skimo, que va poder celebrar ahir la segona jornada amb normalitat després que la competició s’hagués de suspendre dissabte degut a la boira que hi havia al circuit. Els integrants del Montpackers Team van superar per poc més de tres minuts David Albós i Loïs Thevin, de l’equip Hunters, mentre que el podi va completar-lo el conjunt La Sportiva Dynafit Aragon Valley, amb Íñigo i Antonio. Pel que fa a la cursa femenina, la victòria va ser per a l’equip Basque Skimo Girls, amb Igone i Nahia, que van imposar-se al Dynafit Team i a l’Andorra Sportiva Girls.

També ahir va disputar-se la Skimo 2, que va tenir el triomf d’Àlex Pubill i Pere Porta amb Les Promeses de la Petanca, després de superar els corredors de la FAM Max Palmitjavila i Miquel Naudi.

Les curses van tenir uns 500 participants durant la jornada d’ahir i el responsable de l’Andorra Skimo, Gerard Riart, va manifestar que “estem satisfets de com ha anat aquesta edició, tenint present que ens hem tret l’espina clavada de dissabte”, i va afegir que “destaquem que ningú s’ha fet mal i hem tingut una diada agradable”.

tracking