La boira va obligar a suspendre la Grandvalira Skimo 6, primera de les curses de La Sportiva Andorra Skimo que es farà aquest cap de setmana amb més de 800 esquiadors. Aquesta primera prova era la que comptava amb més inscrits, un total de 260 corredors.

La prova havia d’arrencar a les 8.00 hores amb sortida a Naturland i arribada a Grau Roig, però l’organització va decidir suspendre-la degut a les males condicions meteorològiques que podien posar en perill la integritat dels participants. Des de VSL Sports, empresa organitzadora, van manifestar que “per davant de tot hi ha la seguretat dels participants, i en el recorregut hi ha una intensa boira que fa que el traçat sigui perillós i per aquest motiu decidim suspendre la cursa”.

Si les condicions ho permeten, avui es realitzaran les altres curses programades, la Skimo 2 i la Skimo 4.