L'Inter Escaldes goleja l'Ordino i torna a regnar en solitari ( 0-7)

L’equip de Bessone aprofita l’ensopegada de l’Atlètic Escaldes davant el Sant Julià
Ahmet i Besjan Bërnaca celebren un dels gols, ahir.

XAVI MIRÓ /FAF
Actualitzada 14/02/2022 a les 13:02
L'Inter Escaldes va signar ahir el resultat més folgat des de principi de temporada a la Lliga Multisegur i no va tenir pietat de l’FC Ordino, a qui va golejar per 0-7. Els gols de Raul Feher, Ahmed, Jordi Roca, i Artigas i Joel Paredes, amb un doblet cadascun, van permetre els de Fede Bessone de tornar a regnar el campionat en solitari. La derrota del seu immediat perseguidor, l’Atlètic Escaldes, davant la UE Sant Julià (2-3) va deixar el vigent campió amb el govern de la classificació. A més, l’ensopegada de l’Atlètic Escaldes estreny encara més la part alta i col·loca als lauredians a roda de l’equip de Bori, amb 27 punts. Maldonado, amb dos gols, i Rizzo van resultar determinants i van deixar sense efecte les dianes de Gemelson i Cisteró pels escaldencs. En la lluita per la quarta plaça, que dona accés a Europa, els dos equips colomencs es van repartir els punts al derbi (1-1). Víctor Alonso va avançar l’FC Santa Coloma, mentre que Obama, l’ex de l’Atlètico de Madrid, va empatar per la UE. En l’altre partit de la jornada, la UE Engordany va superar per la mínima el CE Carroi (1-0), amb un gol de Nico Minutella al minut 29 de partit.