Andorra assoleix el cinquè lloc per equips al Campionat d'Europa

L’equip andorrà va aconseguir la cinquena plaça en la classificació final per equips dels Campionats d’Europa que s’han celebrat a Boí Taüll (Lleida). La selecció millora, així, la setena posició que va obtenir en la darrera edició i ha tingut a Lea Ancion, Max Palmitjavila, Oriol Olm i Laia Sebastià com a atletes més rellevants.

L’equip de la FAM es va acomiadar de la cita continental amb la disputa de la Relay Race, la prova per equips mixtes on els corredors han de completar, per relleus, dues voltes a un circuit tancat. En categoria Youth, Lea Ancion va fer parella amb Max Palmitjavila i van acabar en 12a posició i un temps final de 40’21”. En categoria sènior, el duet format per Laia Sebastià i Adrià Bartumeu van completar la prova amb un crono de 37’59” i la 14a posició general.