Gina del Rio aconsegueix tres Top 20 a l'OPA júnior

Gina del Rio, en una competició anterior.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gina del Rio va aconseguir tres Top 20 a la cita de l’OPA júnior (Copa d’Europa) celebrada a Planica, Eslovènia. La fondista de la FAE va arrencar el cap de setmana amb una 17a posició a la cursa de cinc quilòmetres clàssics, a 1’10” de la guanyadora. L’endemà va disputar-se l’esprint en la modalitat de patinadors i va classificar-se en la 15a posició tant a la qualificació com a la final, mentre que diumenge a la cursa de 10 quilòmetres estil patinador amb sortida en massa va acabar 17a tot i no haver tingut bones sensacions.

De la seva banda, Quim Grioche va ser 29è als 10 quilòmetres clàssics. A més, va ser 48è a l’esprint i 20è als 10 quilòmetres estil patinador amb sortida en massa. Tant Grioche com Del Rio participaran al Mundial júnior a Lygna (Noruega) entre el 21 i el 27 de febrer.

D’altra banda, en surf de neu Mario da Cruz va disputar dues proves FIS júnior a Dolni Morava, a la República Txeca, on va finalitzar en 29è i en 17è lloc. El surfista va tornar al país per preparar la següent cita, que serà la Copa d’Europa de Grasgehren (Alemanya) el 26 i 27 de febrer.

tracking