futbol sala

Andorra repeteix victòria davant el combinat d'Estònia (5-2)

La selecció va tornar a superar Estònia, ahir.XAVI MIRÓ / FAF

Amb més problemes que al primer partit, la selecció andorrana va tornar a superar Estònia en el segon amistós de preparació del Premundial disputat al pavelló dels Serradells. No va ser fins a la segona part quan els homes de Talín Puyaltó es van arremangar i van aconseguir resoldre un enfrontament que va arribar al descans amb un 0 a 1 favorable als bàltics amb un gol de Maksim Babjak al minut 14. La selecció va destapar el partit una mica més espessa que a l’enfrontament de dimecres –els estonians van introduir alguna variant tàctica– però a la represa van repuntar i van segellar el triomf. Oriol Rodríguez va fer l’empat al minut 10, Arnau va avançar els tricolors amb el 2 a 1 i Omar Ávila, a falta de 4 minuts, va sentenciar (3-1) en una acció coral. Abans del final, Babjak va escurçar les diferències amb el 3 a 2.