x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'Andorra s'exhibeix a Tarragona

En una primera part esplèndida, els tricolors, amb un gran Nieto, atropellen el Nàstic
Els jugadors de l'FC Andorra celebrant un dels tres gols ahir al Nou Estadi.

Els jugadors de l'FC Andorra celebrant un dels tres gols ahir al Nou Estadi.

Els jugadors de l'FC Andorra celebrant un dels tres gols ahir al Nou Estadi.

NÀSTIC TARRAGONA
Actualitzada 27/01/2022 a les 06:43
Després de tancar autoritari el 2021 i de destapar obtús i carrincló el nou any, l’Andorra va recuperar l’encanteri a Tarragona. El conjunt tricolor, amb una superioritat irreprotxable, va liquidar el Nàstic en una primera part de videoteca i amb un Manu Nieto en estat de gràcia (0-3).

Va trencar a jugar ben d’hora l’Andorra, facturant un primer quart d’hora esplèndid. No havien començat gairebé ni a peritar-se els dos equips quan Nieto, murri com ell sol, va saber treure petroli d’una pèrdua d’Elías en zona d’influència i provocar un penal, absurd però penal, que va transformar Marc Fernández (0-1). El gol va fer desfilar un Nàstic que va començar a apilar errades grolleres i que es va trobar davant d’un huracà, l’Andorra, que no va voler desaprofitar l’avinentesa. El perfil esquerre dels grana, un esvoranc al servei del grup de Sarabia, que va oferir una exhibició de manual al primer acte i que va fer internacional Manu García, porter del Nàstic, que va tenir feina per avorrir i va avortar dos xuts de Nieto i un de Hevel abans de la resolució dels tricolors. El davanter andalús de l’Andorra, hiperactiu i que va aprofitar l’absència per lesió de Carlos Martínez per reivindicar-se, havia forçat el primer i va decidir segellar els dos següents. A la mitja hora va agrair una errada de llibre en l’entrega d’Aythami Artiles per retallar el porter grana i bufar la pilota (0-2) i poc després, una centrada de Martí Vilà per l’esquerra, que va aprofitar el paradís que havia deixat Joan Oriol, es va fer bona al cap de Nieto (0-3). Els tricolors, en un exercici bestial d’escollir bé la pressió, de ser agressiu en la possessió, d’atacar als espais i amb molta suficiència, sortien com a ventiladors i cada acció era un cop de puny al mentó del Nàstic. Els grana no van trobar cap argument més enllà d’accions episòdiques, sobretot a la represa, i després de tota la descàrrega, la pausa va buidar l’Andorra, que a la tornada dels vestidors, i com si no volgués furgar en la ferida, no va acabar de trobar Manu García. Els tricolors, sense aixecar el peu, sí que van optar per contemporitzar i mantenir a ratlla els de Raúl Agné, que, amb prou feines, van inquietar un parell de cops a Ratti. Una d’elles, una rematada acrobàtica de Fran Carbia des del punt de penal i que va estar a punt de significar el despertador dels grana. Sarabia va donar rodet a Vergés, que va estavellar una pilota al pal, Altimira, Morer, Iván Gil i Enri per aportar oxigen a l’equip i per descarregar les cames en una setmana de tres partits. L’Andorra va saber interpretar de manera il·lustrada les debilitats del Nàstic i va posar sense cap entrebanc ni maldecap el pany a un partit on totes les trames ja havien quedat resoltes al primer acte.
 
"HEM FET UNA PRIMERA PART MERAVELLOSA"
L’entrenador de l'FC Andorraes va mostrar molt satisfet pel resultat i va reconèixer que “no ens esperàvem ser tan superiors” en una primera part que va qualificar de “meravellosa”. Sarabia va afegir que “ha estat un partit complet, hem estat rigorosos i agressius amb la pilota, atrevits i valents”.
Etiquetes
  • #2 Paco
    (27/01/22 11:14)

    Força Andorra!!!

    Respondre
  • #1 Tuga
    (27/01/22 11:06)

    Felicitats equip

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts