Estrena d'Eudal amb triomf (71-82)

El MoraBanc Andorra guanya a la pista del Trento el primer duel amb David Eudal

Codi Miller-McIntyre llançant a cistella.DOLOMITI TRENTO

El MoraBanc Andorra va aconseguir una gran victòria per 71 a 82 al camp del Dolomiti Energia Trento en l’estrena de David Eudal com a tècnic. Malgrat que al davant hi havia el pitjor equip del grup, els tricolors necessitaven un triomf per intentar retrobar-se després d’unes setmanes amb males sensacions, i van aconseguir-ho amb un partit complet encarrilat al segon quart i sentenciat després del descans en una nit que va tenir a Llovet com a MVP amb 10 punts, 6 rebots i 18 de valoració.

Els tricolors van arrencar un pèl nerviosos i freds, i tot i estar bé en defensa es veien per darrere al marcador degut a la falta d’encert en atac. A poc a poc el MoraBanc es va anar endollant amb un bon inici de Mario Nakic amb cinc punts seguits, i una cistella de Llovet posava els tricolors per davant (9-10), en un quart que va finalitzar amb igualtat al marcador (15-15). El duel era ben gèlid, entre la poca presència de públic i les diverses interrupcions per revisar l’Instant Replay. Els jugadors va semblar que es contagiaven de l’ambient que hi havia al pavelló, però els tricolors van poder obrir un primer forat gràcies a un 0 a 5 de parcial amb Crawford i Paulí.

Els homes de David Eudal s’anaven trobant cada cop millor al marcador i van arribar a escapar-se 11 punts amunt (23-34) a l’equador del segon període, en una primera meitat que va acabar amb una cistella final de Hannah per situar el 31 a 41.

A la represa, els tricolors van dir prou i van encarrilar el partit amb una sortida fulgurant que va servir per sentenciar el duel. Els del Principat van apujar línies en defensa, asfixiant els italians, i també van poder mostrar la seva millor versió en atac per situar-se 25 punts amunt (40-65) amb un triple de Moussa Diagne, tot i que els locals van reduir la distancia fins als 15 punts (50-65) abans de l’últim quart. La felicitat, però, no era completa, i és que Noua va haver de quedar-se a la banqueta després de no trobar-se bé. El duel estava ja totalment encarrilat i el tram final només va servir perquè els italians maquillessin el resultat i els tricolors certifiquessin un triomf necessari, tot i el rival, i fessin un pas més per ser als play-off de vuitens de final de l’Eurocup.

El MoraBanc rebrà dimecres vinent l’Hamburg a casa en la 12a jornada de la lliga regular de l’Eurocup, però abans haurà de fer un canvi de xip per afrontar el gran repte de visitar el Reial Madrid diumenge al WiZink Centre a partir de les 20.00 hores.