ESQUÍ

Maeva Estevez acaba novena a la Copa d'Europa de Reiteralm

Roger Puig ha finalitzat en desena posició en la darrera prova dels campionats del món a Lillehammer, la cursa en paral·lel

Declaracions de Roger Puig després dels Mundials
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estevez ha finalitzat novena i Mario da Cruz 48è a la Copa d'Europa de boardercross de l'estació austríaca de Reiteralm.Després de la suspensió de les curses d’ahir pel mal temps, avui s’han pogut disputar les rondes i la competició per tenir ja als primers posicionaments europeus, donat que amb la suspensió de les curses de Puy St. Vincent (8-9 de gener) i la primera d’ahir a Reiteralm, la d’avui ha estat la primera cita de la Copa d’Europa de la temporada, segons informa la FAE en un comunicat.

En dones, avui no hi havia qualificacions, sinó que directament han anat a rondes. A la primera de l’andorrana, en vuitens de final i sent tres corredores, ha sortit tercera, però al segon peralt fent un intern s’ha situat segona i després ha volgut mantenir, sense posar en perill la posició i per evitar caigudes i ensurts, per classificar-se en aquesta posició. En aquesta primera ronda la primera ha estat l’australiana Amber Essex, segona Estevez i tercera l’austríaca Lara-Kristin Stockreiter.

A la segona ronda -quarts de final-, ha competit novament contra Essex, a més de l’alemanya Florina Pohl i la francesa Margaux Herpin. A aquesta ronda també ha sortit tercera, ha fet un intern al segon peralt, s’ha posat segona i en la sortida del tercer s’ha situat primera, al costat de la segona, que tenia una millor línia a l’entrada del quart peralt, i ha obligat a frenar a Estevez, que ha perdut velocitat i al final l’han superat i amb foto finish ha acabat tercera, superada per l’alemanya Pohl i la francesa Herpin. Estevez és, igualment, 9ª en la general de la Copa d’Europa, amb 29.00 punts.

Per la seva banda, Mario da Cruzno ha pogut superar la primera ronda de setzens de final, on ha lluitat contra el letó Drew Powell, l’holandès Lars Weerman i l’australià Declan Dent. Han passat ronda Dent i Powell.

Roger Puig tanca els Mundials amb una 10a posició

Els Campionats del Món de Lillehammer (Noruega) arribaven avui al seu final per a Roger Puig, amb la celebració de la cursa del paral·lel. L’andorrà ha aconseguit un nou top10, per tancar uns Mundials molt bons per a ell.

Puig ha estat 10è a les classificatòries de la seva línia, a només 0.21 de la classificació per a les finals, on entraven els 8 millors. Amb tot, el top10 assolit avui confirma les altes prestacions de l’esquiador del Principat en aquests Mundials, el que li dona molta força i motivació per a la pròxima gran cita de la temporada, com són els Jocs de Pequín.

Mario da Cruz i Maeva Estevez EC Reiteralm

Roger Puig als Mundials

tracking