x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Caiguda lliure

El MoraBanc Andorra torna a deixar escapar un avantatge de 16 punts i encaixa la cinquena derrota consecutiva
MoraBanc Andorra - BAXI Manresa (79-82) RESUMEN | Liga Endesa 2021-22

MoraBanc Andorra - BAXI Manresa (79-82) RESUMEN | Liga Endesa 2021-22

MoraBanc Andorra - BAXI Manresa (79-82) RESUMEN | Liga Endesa 2021-22

Cinquena derrota consecutiva (79-82)

Cinquena derrota consecutiva (79-82)

Cinquena derrota consecutiva (79-82)

Olumuyiwa i Hannah, la imatge de la desesperació, davant Bako i Moneke.

Olumuyiwa i Hannah, la imatge de la desesperació, davant Bako i Moneke.

Olumuyiwa i Hannah, la imatge de la desesperació, davant Bako i Moneke.

Fernando Galindo
Actualitzada 23/01/2022 a les 12:05
Després d’unes quantes rebolcades, la cinquena derrota consecutiva pot ferir de mort un equip bloquejat i en caiguda lliure. L’ansietat, la precipitació i una por a perdre descomunal van tornar a fer mossegar la pols a un MoraBanc Andorra abatut i col·lapsat (79-82). El BAXI Manresa, ensinistrat per Pedro Martínez, va capturar 19 rebots ofensius, va convertir 16 dels 17 tirs lliures que va llençar i va tenir en Sylvain Francisco (27 punts) la seva arma llancívola.

La primera mànega ja va oferir un MoraBanc amb massa arestes. Erràtic i dubitatiu en el tir, tan aviat semblava amb els ulls injectats en sang com descol·locat i precipitat. Van aprofitar l’avinentesa Moneke, Bako i Valtonen per aconseguir la primera diferència important (9-17) per als catalans davant l’important colònia manresana present al Poliesportiu. Navarro va activar les rotacions intentant donar amb la tecla i trobar algú que comencés a tapar les vies d’aigüa. Tunde i un triple de Morgan van abaixar el teló del primer parcial amb moltes incògnites per resoldre i molts problemes per aconseguir serenitat i solidesa (14-21). Una ràfega de 12 punts dels tricolors va permetre a l’equip seguir competint, tot just abans de la lesió de Morgan i d’una tècnica a Ibon Navarro que feia que tot plegat semblés la cançó de l’enfadós. L’efecte, però, va ser efervescent i amb dos cops de canell de Hannah, el MoraBanc es va posar per davant (32-31). Clever va marxar als vestidors amb 12 punts i amb les traces del jugador que es trobava a faltar. El tram final abans de l’entretemps va permetre tornar a creure i a veure una versió més tensionada i recognoscible dels tricolors. A banda de l’encert de Hannah -quatre triples-, les aportacions de Paulí i Crawford van ampliar la renda fins al +11 per al MoraBanc Andorra (47-36). El parcial de 33-15 necessitava tenir continuïtat a la represa i Crawford la va liderar amb dos bingos i un rebot (56-40) que aplanava el camí al grup de Navarro. Un voleteig de Francisco i un parell d’accions de Maye no van restar potencial ni aspiracions a l’equip tricolor, que havia sabut desxifrar el partit quan es va arribar a la tercera aturada (68-57). Però Sylvain Francisco no va marxar. El base francès del BAXI Manresa -una enorme troballa la seva- estava decidit a posar pals a les rodes i va fer una desfeta. 14 punts i tres triples per portar el més gran dels canguelos (75-76) i, novament, un coixí de 16 punts llençat per l’aigüera. Un parcial de 4-15, un tap terminal de Moneke a Tunde, una antiesportiva de Crawford, el millor de l’equip tricolor amb 22 punts, a falta sis segons i el MoraBanc es va acabar fonent després de llanguir, una vegada més.

VESTIDOR

“Estem encara més tocats, sí”
Ibon Navarro. El tècnic tricolor estava enfonsat i va comentar que “estem encara més tocats i fotuts, sí”. L’entrenador va apuntar que “ara mateix no puc pensar en el meu futur”.
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts