L'Atlètic Escaldes derrota la UE Engordany i segueix colíder

Àlex Martínez va fer un dels gols de l'Atlètic.FAF / XAVI MIRÓ

L’Atlètic Club d’Escaldes seguirà una setmana més colíder de la Lliga Multisegur després de superar ahir la UE Engordany per 3 a 1 en el duel escaldenc en un matx en què va haver de remuntar la diana inicial del conjunt blanc-i-negre.

La UE Engordany va colpejar primer des del punt de penal, i és que Sascha Petshi no va fallar des del punt dels 11 metres i va transformar la infracció assenyalada a Miranda per mans. Precisament de penal va tenir l’empat l’Atlètic Escaldes, però Cortaberria va aturar el llançament de Pedro Santos al minut 43. Però quan el partit va canviar significativament va ser al minut següent, quan l’àrbitre va expulsar Diego Nájera amb vermella directa i va deixar l’Engordany amb un jugador menys a falta de tota la segona meitat.

A la represa, l’Atlètic Escaldes va fer-se amb el domini del matx i va trigar només sis minuts a igualar el partit. Àlex Martínez, en aquesta ocasió, no va fallar des del punt de penal, i va situar l’1 a 1 al marcador. El duel s’anava decantant a poc a poc de manera favorable al conjunt dirigit per Salvador, Bori, Moreno, i Abraham Gómez va sentenciar el matx amb dues dianes que van certificar la victòria de l’Atlètic i el colideratge compartit amb l’Inter Escaldes.

Aquest cap de setmana no hi haurà jornada de la Lliga Multisegur Assegurances ja que es disputaran els quarts de final de la Copa Constitució.