x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

L'Eurocup no fa nosa

El MoraBanc Andorra s’agafa a la regularitat mostrada en la competició continental per recuperar la confiança
L'Eurocup no fa nosa

L'Eurocup no fa nosa

L'Eurocup no fa nosa

Fernando Galindo
Actualitzada 19/01/2022 a les 11:14
La millor fórmula per posar els fonaments per redreçar una tendència negativa és, lògicament, començar a guanyar partits. A aquesta veritat irrefutable s’agafa el vestidor del MoraBanc Andorra per veure una mica de llum en un passadís que es presenta fosc atenent el calendari, i més a l’hora de gestionar-ne un de tan atapeït com és el tricolor. Enmig de les aigües tèrboles de la Lliga Endesa, l’equip rep aquest vespre el Lokomotiv Kuban Krasnodar en el primer partit de la segona volta de la primera fase de l’Eurocup.

Una competició, la continental, que malgrat els dubtes a la lliga no fa nosa a l’equip. “Els jugadors som competidors i sempre volem jugar. Necessitem victòries i el partit d’avui és una bona oportunitat per tornar a la dinàmica guanyadora i per ser l’equip que ja hem mostrat que podem ser en alguns moments de la temporada”, va exposar l’escorta del MoraBanc Drew Crawford. A l’Eurocup és on el quadre tricolor ha mostrat un versió més fiable durant aquesta temporada, amb cinc victòries en vuit partits, i el grup veu l’arribada de la competició com una bona oportunitat per començar a guanyar. “Tot i que els nostres problemes ara són a l’ACB, volem seguir estant bé a l’Eurocup, en què la classificació és molt igualada”, va afegir l’aler nord-americà.

L’entrenador adjunt, Paco Vázquez, va explicar la sensació que hi ha a l’equip d’una manera molt gràfica i, tot s’ha de dir, molt entenedora: “Estem en un moment delicat, sí, però hem de seguir picant pedra. Això és com qui vol lligar i sempre li donen carbasses, doncs acaba afectant la confiança en un mateix”. El tècnic va explicar que “confiem en el treball que fem i només calen una o dues victòries per recuperar aquesta petita manca de confiança i, per aconseguir-ho, hem de remar tots en la mateixa direcció”. Sobre el Lokmomotiv Kuban, Vázquez va destacar que “el seu potencial, sense desmerèixer els jugadors russos que té, està en els americans, molts dels quals amb passat a l’NBA i de gran qualitat. Són un bloc molt físic, fet per lluitar pel títol, i sabem que hem de fer feina de grup per poder-los superar”.

EL RIVAL

PUNT FORT

Equip molt físic, amb jugadors bons que desequilibren, elaborat per lluitar pel títol.


A SEGUIR

Johnathan Motley
L’MVP de l’Eurocup es va erigir en el gran malson al partit disputat a Krasnodar.


DEBILITATS

A la lliga domèstica, la VTB, mostra la seva versió més irregular i és sisè a la classificació amb cinc triomfs i quatre derrotes.

PALMARÈS
Una Eurocup (2013), una Copa de Rússia i una Final Four de l’Eurolliga el 2016.
 
TRES PARTITS I TRES DERROTES
El MoraBanc s’ha enfrontat tres cops al Lokomotiv Kuban les dues darreres temporades. A les dues derrotes de l’any passat s’ha d’afegir la patida aquest curs a Krasnodar.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts