x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc cau contra el Lokomotiv (76-86)

Els tricolors han sumat la quarta derrota a l’Eurocup
Discussió a la pista entre els jugadors després d'una decisió de l'arbitre.

Discussió a la pista entre els jugadors després d'una decisió de l'arbitre.

Discussió a la pista entre els jugadors després d'una decisió de l'arbitre.

Fernando Galindo
Els jugadors del MoraBanc i del Lokomotiv lluiten per una pilota.

El MoraBanc cau contra el Lokomotiv (76-86)

Els jugadors del MoraBanc i del Lokomotiv lluiten per una pilota.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/01/2022 a les 12:24
El MoraBanc Andorra ha sumat la quarta derrota del curs a l’Eurocup després de perdre 76-86 contra el Lokomotiv Kuban Krasnodar al Poliesportiu. Els tricolors han arrencat horrible, però han pogut treure el caràcter per tornar a posar-se al partit, tot i que els russos han fet gala del seu físic i la seva qualitat en un duel marcat també per la mala actuació arbitral d’una tripleta que ha acabat fent fora a Ibon Navarro.

Més enllà d’un 3-2 inicial amb un triple de Morgan, els tricolors han anat a remolc des de l’inici davant d’un Lokomotiv Kuban Krasnodar que ha aconseguit deixar els tricolors secs amb només quatre cistelles en joc (dues de dos i dos triples). Els russos han arribat a marxar de 16 punts (8-24), però una tímida reacció del MoraBanc amb un triple final de Noua ha deixat el marcador 13-24 al final del primer període. Els visitants han seguit fent mal gràcies a un inspirat Errick McCollum, que s’ha posat el Lokomotiv a l’esquena marxant als 20 punts al descans, però una nova embranzida tricolor abans del descans ha baixat la diferència fins a només sis punts (45-51) abans del passi dels equips pels vestidors.

A la represa, el MoraBanc Andorra ha seguit retallant fins a situar-se a quatre punts (55-59) en un duel marcat també per l’actuació arbitral, més que protestada al Poliesportiu. El Lokomotiv feia gala del seu físic per tornar a marxar, i aprofitava també la baixa en l’encert pels tricolors, com en dos triples de Crawford que s’han sortit de dintre, per tornar a marxar més de deu amunt al final del tercer quart (61-72). L’últim període ha arrencat amb l’expulsió d’Ibon Navarro per protestar una més de les moltes males decisions dels col·legiats, i els russos s’han acabat enduent el triomf per 76-86.

Els tricolors viatjaran la setmana que ve a Trento per disputar el primer duel a domicili de la segona volta, però abans hauran de rebre dissabte al Manresa en un nou duel de la Lliga Endesa.
Etiquetes
  • #1 esteve
    (20/01/22 02:46)

    Guanyaran algun partit ?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts