El Morabanc manté la confiança en Ibon Navarro

La continuïtat d’Ibon Navarro a la banqueta del MoraBanc quedarà marcada pels resultats als propers partits

Ibon Navarro, molt pensatiu durant el partit de diumenge contra el Baskonia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tirania dels resultats està fent trontollar el futur a la banqueta del MoraBanc Andorra del tècnic, Ibon Navarro. Des de la direcció esportiva no s’ha perdut la confiança en l’entrenador vitorià però si es té present l’argument irrefutable que les derrotes, si se segueixen acumulant, podrien provocar un desenllaç abrupte. D’alguna manera, per tant, la continuïtat de Navarro quedarà molt marcada pels resultats aconseguits en els propers partits i la confiança que es manté [perquè és així] en el tècnic queda condicionada, tal com dicta el món de l’esport, pels resultats. En qualsevol cas, des de la cúpula no es preveu cap decisió dràstica aquesta setmana, encara que el MoraBanc no tiri endavant els partits de demà contra el Lokomotiv Kuban d’Eurocup i el de diumenge, absolutament clau, davant el BAXI Manresa al Poliesportiu.

Per superar sotracs com aquests –l’equip ja ho va aconseguir en l’inici d’aquest mateix curs– només cal, encara que soni a obvietat, guanyar partits i aquest és l’únic pensament hores d’ara als despatxos de la Baixada del Molí. A més, es valora la forma com va caure l’equip davant el Baskonia, fent moltes coses bé, i la línia del club ha estat, des del retorn a l’ACB ara fa vuit temporades, mantenir una continuïtat als llocs de certa transcendència, com és la direcció de l’equip. De fet, Navarro ja porta quatre cursos a la banqueta tricolor i Joan Peñarroya en va estar vuit, quatre a la màxima categoria, de la 2014-2015 a la 2017-2018. L’extècnic també va patir mines al camí en forma de mals resultats i la cúpula va apostar per la serenor com a remei per afrontar la situació. Va ser el cas de la temporada del retorn a la Lliga Endesa, amb vuit derrotes consecutives i només tres victòries en 16 partits, i el de la segona, la 2015-2016, amb un final de lliga on el MoraBanc només va sumar una victòria en els darrers 10 partits.

DIAGNE, DUBTE PER DEMÀ I MEKEL, FORA UN MES PER LESIÓ

L’espectacular caiguda que va patir Moussa Diagne en el transcurs del partit de diumenge al Poliesportiu contra el Baskonia no té, afortunadament, cap afectació greu. Això sí, el pivot senegalès pateix un fort cop a l’esquena i al colze producte de la fortuïta acció i hores d’ara és dubte per al partit de demà contra el Lokomotiv Kuban Krasnodar d’Eurocup. Qui no serà segur ni demà ni durant les properes quatres setmanes a les ordres de Navarro és Gal Mekel. Segons va comunicar ahir el club tricolor, el base israelià pateix una lesió muscular al bessó esquerre que el mantindrà fora de les pistes fins ben entrat el mes de febrer. Mekel només ha disputat cinc partits.

tracking