ESquí alpí

Carla Mijares torna amb podi a Kronplatz

El resultat permet a l’andorrana assolir 37,22 punts FIS i millorar els 37,86 de l’actual llista FIS

Carla Mijares, a l'esquerra de la imatge i en el tercer calaix del podi, va tornar a la competició amb un gran resultat.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carla Mijares va tornar ahir a la competició i ho va fer assolint la tercera posició a l’eslàlom del Nacional de Geòrgia a l’estació italiana de Kronplatz. L’andorrana va ser tercera amb un temps d’1’23”22, a 0”63 de la vencedora, la italiana Vera Tschurtschenthaler, que es va imposar amb 1’22”59. La noruega Martine Fosmo Nyberg, a 0”44, va ser segona i amb aquesta cursa Carla Mijares va assolir 37,22 punts FIS, millorant els seus actuals 37,86 de la llista de la FIS. La pròxima cita de l’andorrana serà la doble Copa d’Europa d’eslàlom de Meiringen-Hasliberg (Suïssa).

Per part seva, Jordina Caminal i Jèssica Núñez ja es preparen per competir avui al descens FIS de Santa Caterina Valfurva, a Itàlia. Ahir es va celebrar un primer entrenament oficial, abans de la cursa, on Caminal va ser 35a a 2”72 i Jèssica Núñez, 57a, a 4”23 de la corredora més ràpida, la italiana Vicky Bernardi, amb 1’06”42. Ara mateix els punts FIS en descens de Jordina Caminal i Jèssica Núñez són 92,83 i 106,67, respectivament.

D’altra banda, en esquí paralpí, Roger Puig segueix abonat a estar entre els millors del Campionats del Món de Lillehammer. Ahir va tornar a entrar al Top 10 mundial gràcies a la 9a posició en la combinada. Al supergegant, Puig havia finalitzat 9è i a l’eslàlom va aconseguir mantenir la posició per finalitzar la combinada en aquesta plaça. Un resultat novament molt positiu per a l’equip andorrà, després d’encadenar diversos Top 10 en les últimes curses d’aquest Mundial noruec. Puig, molt satisfet, va comentar que “hem fet tres Top 10 seguits en velocitat, ha estat totalment inesperat i ho agraïm moltíssim”. L’esquiador andorrà va afegir que “estem molt contents i molt motivats per encarar aquesta setmana, que venen les disciplines tècniques, i al final també hi ha un paral·lel”, i va assegurar que “ens ho passarem bé allà”.

tracking