x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí de muntanya

Oriol Olm repeteix setena posició a la Comapedrosa Andorra

El jove esquiador va tornar a ser el millor representant a la cursa vertical
Oriol Olm va a ser el millor representant de la FAM.

Oriol Olm va a ser el millor representant de la FAM.

Oriol Olm va a ser el millor representant de la FAM.

pal arinsal
Actualitzada 17/01/2022 a les 12:01
Oriol Olm va tornar a ser el millor dels corredors de la FAM amb la seva setena posició a la cursa vertical sub 20 masculina, on va acabar a tres minuts del vencedor, el suís Thomas Bussard. A la cursa masculina, finalment només van prendre-hi part Marcel Prat i David Pérez, que van acabar 53è i 55è respectivament, lluny del suís Rémi Bonnet, que va ser el vencedor. A la prova sènior femenina, Andrea Sinfreu va ser 25a absoluta i quarta de la categoria sub 23, lluny de la sueca Tove Alexandersson, mentre que a la prova Open puntuable per la Copa d’Andorra, els Pere Rullán va endur-se el triomf per davant de Jordi Alís i Adrià Duarri, mentre que la guanyadora femenina va ser Lídia Puyals, seguida per Anna Albalat i Sandra Almeida.

La cursa vertical va posar el punt final a la Comapedrosa Andorra, i des de l’organització es va fer una valoració positiva d’aquesta tercera vegada en què la Copa del Món se celebra íntegrament a Arinsal. En aquest sentit, el mànager general de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), Roberto Cavallo, va manifestar que “ha estat una gran competició”, i va afegir que “Andorra és una base molt important per a l’esquí de muntanya”. Des del comú de la Massana, la cònsol menor, Eva Sansa, va mostrar la seva satisfacció i va destacar la feina feta per l’organització, i el director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, va mostrar-se “molt orgullós de tot l’equip humà”. La FAM treballa perquè la Copa del Món torni l’any que ve.
 
L'ORGANITZACIÓ EVITA PARLAR DE LA 'INVASIÓ' DE L'ALT PIRINEU
L’organització de la Comapedrosa Andorra va evitar pronunciar-se sobre la pressumpta invasió al Parc Natural de l’Alt Pirineu que havia denunciat el paratge natural dissabte. El Parc Natural va escriure en un comentari a les xarxes socials que “esteu realitzant una part de la cursa en territori de Catalunya al Parc Natural de l’Alt Pirineu sense cap autorització, a la qual esteu obligats per normativa catalana”. El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, va assenyalar ahir que “ens posem a disposició d’aquesta situació per parlar-ne la setmana que ve, però crec que ara no és moment de valorar-ho, no és la primera vegada que passem per aquesta zona”, i va cloure que “farem el pas per parlar-ne, però no a les xarxes ni als mitjans”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts