x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

L'hora de reaccionar

El MoraBanc Andorra rep el Baskonia amb l’objectiu de deixar enrere la mala dinàmica de tres derrotes seguides
L'hora de reaccionar

morabanc andorra

morabanc andorra

ACB PHOTO / A. MARTÍN
Actualitzada 16/01/2022 a les 11:04
El MoraBanc Andorra rebrà aquesta tarda (17.30 hores) el Bitci Baskonia al Poliesportiu amb l’objectiu de fer un pas endavant per sortir de la mala dinàmica que arrossega l’equip i que l’ha dut a sumar tres derrotes consecutives a la competició domèstica, i estar situat només un triomf per sobre de les posicions de descens. No serà, però, gens fàcil, perquè tot i que arribi tocat perquè acaba de sortir d’un brot de Covid-19 com els tricolors, i va caure dissabte de manera contundent contra el Madrid a l’Eurolliga, el Baskonia no deixa de ser un dels equips punters de la competició, que compta amb un gran fons d’armari i amb jugadors amb qualitat que poden decidir un partit en un tres i no res, com ja es va veure amb Granger al duel d’anada disputat al Buesa, on l’actuació de l’uruguaià va esmicolar les opcions dels tricolors d’endur-se la victòria tot i fer un bon partit.

A nivell d’infermeria, Ibon Navarro seguirà sense tenir la plantilla al complert, tot i que podrà recuperar Conor Morgan, absent dissabte passat a Bilbao. En canvi, seguiran sent baixa els lesionats de llarga durada Tyson Pérez i David Jelínek, i tampoc entraran a la convocatòria Amine Noua, que encara no està recuperat al cent per cent de la Covid, i Gal Mekel, que arrossega algunes molèsties.

Per al tècnic basc, la clau per intentar sumar la sisena victòria del curs a la Lliga Endesa passa pel “balanç ofensiu i el rebot”, i va afegir que “crec que amb aquestes dues coses podrem competir contra ells, però si tornem a cedir 17 rebots ofensius com va passar al seu camp, això són 30 punts de segones opcions i és impossible guanyar així contra un equip com el Baskonia”. L’equip ha tingut una setmana neta per entrenar i preparar el duel després de la suspensió del duel d’Eurocup, i en aquest sentit, Ibon Navarro va assenyalar que “espero que aquesta setmana d’entrenaments ens hagi ajudat a millorar aspectes del joc en els quals hem de millorar”, mentre que Hannah va afegir que “hem tingut una molt bona setmana d’entrenaments i hem d’estar concentrats els 40 minuts al cent per cent”. Sobre el rival, un equip que Ibon Navarro coneix bé, l’entrenador va destacar que “la primera part que van jugar contra el Madrid em va recordar la que vam jugar nosaltres a Bilbao, perquè l’equip surt d’un brot de Covid i sembla que vagi un segon tard a cada jugada però després la versió del tercer i darrer quart ja és més competitiva i em quedo amb això”.

El tècnic va referir-se també a la situació que arrossega l’equip i si li preocupa el seu futur, però va mostrar-se contundent i va afirmar que “la meva situació no em preocupa gens, ara mateix només em preocupa l’equip”. També va referir-se al mal moment Clevin Hannah, que va manifestar que “l’equip està en una situació difícil i ho sabem”, i va afegir que “tot i que la temporada és llarga i hi ha temps per reaccionar hem de començar ja”. Per últim, va destacar que és necessari que “cadascú faci cada petita cosa que pugui fer per ajudar l’equip a guanyar”.

Al descans del partit d’aquesta tarda, el MoraBanc realitzarà un reconeixement als serveis i entitats que lluiten a primera línia contra la pandèmia com la Creu Roja, el SAAS, el SUM, Protecció Civil, o els sectors de farmàcia i atenció primària.
 
UN BALANÇ IGUALAT
Els enfrontaments entre MoraBanc i Baskonia al Poliesportiu tenen un balanç força igualat, amb cinc triomfs tricolors i sis bascos. L’última victòria, el 2019 amb 20 punts de Hannah.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts