Roger Puig, a Noruega.

Roger Puig va finalitzar en novena posició el descens del Mundial d’esquí paraalpí que s’està celebrant a Noruega. El corredor va fer un registre d’1’16”27, a 4”27 de l’austríac Markus Salcher, que va endur-se la victòria. Després de la cursa, Puig va manifestar que està “molt content per aquest resultat, ha estat una mànega en què la neu era dura i no era gens fàcil passar”. I va afegir que “aquest resultat és un gran incentiu per a les competicions que venen en aquest Campionat del Món”. Puig disputarà avui el supergegant del Mundial.

D’altra banda, Cande Moreno va finalitzar en 20a posició el descens de la Copa d’Europa d’Orcières-Merlette i va sumar onze punts més a la general del circuit continental, en què és vintena. L’esquiadora va manifestar que puntua “un altre cop a la Copa d’Europa i això em demostra que segueixo allà tot i cometre errors”.

Per últim, Axel Esteve va pujar al podi de l’eslàlom FIS de Val Palot amb la tercera plaça i Àlex Rius també va estar entre els millors amb un cinquè lloc. A més, tots dos corredors van millorar punts FIS.