13è lloc de Cande Moreno al descens d'Orcières

És el millor resultat en aquesta disciplina al circuit continental
Cande Moreno durant el descens.

@photoevenement.gillesbaron
Actualitzada 14/01/2022 a les 12:03
Cande Moreno va signar ahir una tretzena posició al descens de la Copa d’Europa d’Orcières-Merlette (França), aconseguint així el millor resultat de la seva carrera en aquesta disciplina en una cita del circuit continental. Abans ja havia obtingut una dotzena posició, però havia estat en supergegant. L’esquiadora va fer un temps d’1’26”23, acabant a 1”78 de la vencedora, que va ser la corredora suïssa Juliana Suter, seguida al podi per Alice Robinson i Monica Zanoner. A més d’aconseguir el seu millor resultat, Moreno també va rebaixar els seus punts FIS, passant dels 50,33 als 46,03.

Després de la cursa, l’esquiadora va manifestar que està “molt contenta amb el resultat obtingut i estic molt motivada de veure que estic progressant”. Moreno disputarà avui una nova Copa d’Europa de descens a l’estació francesa.

D’altra banda, en el gegant FIS de Kronplatz, Xavier Cornella va ser 33è a la cursa masculina, mentre que a la femenina Íria Medina va acabar 23a, Jordina Caminal va cloure 43a i Jèssica Núñez va quedar a fora.

Roger Puig no va poder disputar el descens del Mundial paraalpí, suspès pel mal temps.